Om Tina Horn

Malerier/Akvareller | Skulpturer | Tidligere udstillinger

Sensualiteten er en af de kvaliteter den gennemstrømmer Tina Horns arbejder. I sine malerier formår hun at skabe en hyldest til kvinden med farven, som et sanseligt virkemiddel. Sådan føler kunstneren det, sådan er summen af hendes oplevelse, sådan er farverne og stemningen akkumuleret i hendes sind, blandet og koncentreret og malet med en fortsættet glød, til et resultat af intim, følsom og erotisk karakter.
Galerie Knud Grothe

- Jeg maler erotiske damer, fordi de ligger godt i hånden, fortæller kunstneren Tina Horn. Vi er blevet inviteret indenfor i hendes kunstneriske verden sammen med malerpensler, sensualitet, drømme og stemninger. Og det er svært at komme herfra igen. Det er sensualiteten, som er en af de kendetegn, der gennembruser Tina Horns malerier og akvareller. De farverige og fængslende toner, som præger hendes kunstværker får selv den mest forfrosne og følelseskolde vintergæk til at blive blød i knæene.
Kenneth Andreasen, Freelance Journalist på Liebhaverboligen

Tina er født i 1962 - Oprindeligt uddannet som typograf og grafiker

Der er frække can-can piger som taget ud af det parisiske natteliv; der er kvinder i alle afskygninger og størrelser; der er dyr og skytsengle- der er fremfor alt erotik- Det er faktisk én stor kalejdoskopisk bunke, fuldstændigt lige som livet, og det er lige præcis det , jeg godt vil søge at give mine egne, faverige udtryk for.
Tina Horn


Galerie Horn - Kasbækvej 54 - 4913 Horslunde - Telefon: +45 49145602 - galeriehorn@mail.dk

Lars-B